Πατέρας για πέμπτη φορά θα γίνει ο Χιου Γκραντ!

image
Με τη σύντροφό του Άννα Έμπερσταϊν έχουν άλλα δύο παιδιά, ενώ ο Γκραντ έχει άλλα δύο από προηγούμενη σχέση τουΠατέρας για μία ακόμη φορά θα γίνει ο Χιου Γκραντ, καθώς η Σουηδή σύντροφός του, Άννα Έμπερσταϊν είναι έγκυος. Ο 57χρονος Βρετανός ηθοποιός θα αποκτήσει  το πέμπτο παιδί του σε λιγότερο από επτά μήνες. Την εγκυμοσύνη της Άννα επιβεβαίωσε η μητέρα της, Σουζάνε Έμπερστάιν στα σουηδικά μέσα ενημέρωσης «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποκτήσω ένα ακόμη εγγονάκι», δήλωσε χαρακτηριστικά στην σουηδική Aftonbladet

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά, τον John Mungo που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012, ενώ το δεύτερο γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015. 

Ο Χιου Γκραντ, σημειωτέον, έχει άλλα δύο παιδιά την Tabitha και τον Felix, με την Tinglan Hong, με την οποία είχε μία σύντομη σχέση. 

Χιου Γκραντ και Άννα Έμπερστάιν έκαναν μία σπάνια δημόσια εμφάνιση τη βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, με την Άννα να αποκαλύπτει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. 

Το ζευγάρι έμοιαζε πολύ χαρούμενο περπατώντας στο κόκκινο χαλί και πόζαραν στους φωτογράφους χαμογελαστοί. Ο Χιου Γκραντ φορούσε ένα μαύρο κοστούμε, ενώ η Άννα επέλεξε δερμάτινο παντελόνι, μαύρο τζάκετ και ένα στολισμένο μαύρο τοπ, λόγω του total black dress code της βραδιάς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ.

(0 votes)

READ MORE