• STARS
  • Posted

Ο Ουρανός του Ιανουαρίου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό

 

image

Ποιες μέρες πρέπει να προσέχουμε τις κακοτοπιές και ποιες να προσπαθούμε να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας γιατί μας ευνοεί η τύχη; Τις απαντήσεις δίνει η αστρολογία με την ανάλυση των πλανητικών θέσεων!  Μάθε τα πάντα για τις ευνοϊκές και δυσαρμονικές όψεις για τον μήνα του Ιανουαρίου 2018 από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό!

Καλή χρονιά και καλό μήνα σε όλους!!

Με το καλημέρα της νέας χρονιάς στις 2 του μήνα έχουμε την πρώτη πανσέληνο του Ιανουαρίου… (Ο μήνας αυτός έχει δύο φορές πανσέληνο) Στις 11ο 38΄του Καρκίνου λοιπόν μία θετική πανσέληνο, η οποία βοηθά ώστε οι πρώτες μέρες της νέας χρονιάς να κυλούν ομαλά.

Βοηθά να ηρεμούν οικογενειακής φύσης εντάσεις και γενικά δίνει πιο ζεστή ατμόσφαιρα στις οικογενειακές σχέσεις. Όμως και οι όψεις της πρώτης εβδομάδας του μήνα δείχνουν ήπιες όψεις Σελήνης και μόνο το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 3 του μήνα δημιουργεί κύρια όψη τις μέρες αυτές..

 

image Αρμονική όψη που βοηθά να είμαστε ήρεμοι και αισιόδοξοι.. Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα ξεκινά θετικά ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό την Κυριακή 7 μπορεί να κάνει πιο ελεύθερο και επιθετικό τον λόγο μας και ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία να κάνει πιο επιθετικό τον τρόπο διεκδίκησης ( ίσως και πολεμικό) όμως στις 8 την Δευτέρα, Ήλιος και Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και το Εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα δείχνουν να μπορούν να κατασιγάσουν πρόσκαιρα τις επιθετικές προθέσεις του δυνατού Άρη από τον Σκορπιό… την μέρα αυτή διαμεσολαβητικές προσπάθειες θα δείχνουν να αποδίδουν τόσο σε προσωπικά όσο και σε διεθνή θέματα…

Όμως αυτό τελικά δεν θα ισχύει..  Σε αντίθεση όμως με το πρώτο 8ήμερο του μήνα, από Τετάρτη 9 ως και Κυριακή 14 ο Ιανουάριος δίνει πολλές έντονες και γενικά σκληρές όψεις που θα μπορούσαν να χαλάσουν εύκολα το καλό κλίμα των πρώτων ημερών και να δημιουργήσουν αιτίες ανησυχίας τόσο στα καθημερινά μας όσο και στα διεθνή, καθώς αυτό το καυτό 6ήμερο, έχει δύναμη να γεννήσει πολύ άσχημες καταστάσεις και γεγονότα που μας πονούν, ακόμα και αν δεν μας αφορούν άμεσα.. image Η κακή σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 9/1ου η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 13 και του Ήλιου με τον Ουρανό στις 14 μπορούν να γεννήσουν και λύπες και αγωνίες για το αύριο..

Σε αυτό το διάστημα άλλωστε θα εκδηλώσει ο πρώτος μήνας της χρονιάς ότι αρνητικό έχει να δώσει γιατί στο κατόπιν και χωρίς να έχει κάποια ισχυρά θετική όψη, είναι πιο βατός.. Εν τω μεταξύ, από τις 11/1ου έχει περάσει ο Ερμής στον δύσκολο για την φύσει του χώρο του Αιγόκερω και ως το τέλος του μήνα δεν επιτρέπει στον λόγο να έχει ελαστικότητα και διπλωματικότητα. Στις 17 Ιανουαρίου έχουμε το νέο φεγγάρι στις 26ο ,54΄του Αιγόκερω ..

Ο Ουρανός από τον Κριό συμμετέχει με τετράγωνο σε αυτό το νέο Φεγγάρι επιβεβαιώνοντας έτσι, ότι είμαστε σε ένα κύκλο αυστηρών αλλαγών και επιβολής του νόμου των ισχυρών, δίκαιων και αδίκων με έναν απόλυτο και καταναγκαστικό τρόπο. Το επιβάλετε να κάνεις έτσι , επιβάλετε να κινηθείς έτσι και η απειλή της τιμωρίας είναι το χαρακτηριστικό του νέου κύκλου του Φεγγαριού. Στις 18 παρήγορο είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο που δύο μέρες μετά στις 20 το ακολουθεί και ο Ήλιος δείχνοντας ότι αυτόν τον μήνα θέλοντας και μη θα μας απασχολήσουν και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας θέματα που ξεφεύγουν από τα δικά μας αλλά αφορούν γεγονότα και εξελίξεις οικονομικών αλλαγών και κυρίως επιθετικών πολεμικών κινήσεων η και χτυπημάτων από αυτά που όλοι απευχόμαστε και ζήσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια.

image Στις 24 ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δίνει μία ακόμα πολύ αρνητική μέρα και στις 26 ο Άρης περνά στον Τοξότη.. Σε μία θέση που κάνει ακράτητη την πολεμική του φύση και ακραία επιθετική την λειτουργία του.. Ο Ερμής με τον Ουρανό σε τετράγωνο στις 28 του μήνα και στις 31 ο Ιανουάριος μας αποχαιρετά με την δεύτερη πανσέληνο του στις 11ο ,37΄του Λέοντα που είναι και η πρώτη έκλειψη της νέας χρονιάς ( ολική Σελήνης ) επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους τις αρχές του 2ου 10ημέρου των ζωδίων του σταθερού σταυρού ( Λέοντες , Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους) μα και ξεκινά την πρώτη περίοδο των εκλείψεων του 2018…

Όπως θα έχετε καταλάβει ο Ιανουάριος κάθε άλλο παρά εύκολος μήνας είναι.. Φυσικά όπως κάθε μήνας, έχει και πολλούς που στις μέρες του θα βρεθούν κερδισμένοι από πολλές απόψεις.. Αυτή που δεν μπορεί σίγουρα να κερδίσει από τις όψεις του Ιανουαρίου, είναι η παγκόσμια ειρήνη και η σταθερότητα καθώς αυτόν τον μήνα θα υπάρξουν πολλά έντονα ή ένα μεγάλο γεγονός να δημιουργήσει ανησυχία και αστάθεια …

(0 votes)

READ MORE