• STARS
  • Posted

Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 - 18 Οκτωβρίου 2018 με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη.

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 15 μέχρι 18 Οκτωβρίου 2018. Μάθε πως ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Ό,τι και αν έχεις τις ημέρες αυτές στο πρόγραμμά σου, μπορείς να προσθέσεις και εκείνες τις πινελιές που σε ευχαριστούν και ανανεώνουν την ρουτίνα της καθημερινότητας σου. Το πλανητικό σκηνικό συνηγορεί στο να σε βοηθήσει σε πολλές από τις επιλογές σου!

Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου

O Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, βοηθούν πολύ στο να μπορέσεις να εξωτερικεύσεις με τον καλύτερο τρόπο το συναίσθημα σου και όχι μόνο!

Σε αυτές, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοήσεις πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν δυσνόητα και ασαφή και κατά συνέπεια θα μπορέσεις να διαχειριστείς πολύ πιο αποτελεσματικά τις όποιες υποθέσεις σου.

 Επίλυσε παλιές εκκρεμότητες

Παράλληλα, σε ότι έχει να κάνει με τα ζητήματα των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών σου, οι ημέρες αυτές προσφέρουν θαυμάσιες ευκαιρίες ανακίνησης θεμάτων που αν και σε απασχολούσαν από το παρελθόν, είχαν «μείνει στο ράφι»! Κάθε είδους συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να ανανεώσεις τα δεδομένα που ήδη έχεις και στη συνέχεια να τις εξελίξεις.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Καλές ειδήσεις θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σου δώσουν έναν ακόμη λόγο που θα σε κάνει να χαμογελάσεις!

Απόλαυσε την κοινωνική ζωή

Η κοινωνική ζωή θα λειτουργήσει σαν ένας μοχλός ανανέωσης στην καθημερινότητα σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για εκτόνωση και συναντήσεις, που αν και ίσως θεωρηθούν τυχαίες, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου θέμα τύχης...

Κάτω από την ενέργεια της όψης των δύο πλανητών, ο Έρωτας στήνει τον δικό του χορό, δημιουργώντας εκείνες τις χωροχρονικές συγκυρίες που, όσο και να θέλεις, δεν μπορείς να προσπεράσεις.

Άρπαξε την ευκαιρία να αναθερμάνεις μια παλιά σχέση

Έτσι, η διάθεση σου, που είναι έντονα ερωτική, σε ωθεί να αναζητήσεις την επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου. Αν λοιπόν η καρδιά σου συνεχίζει να χτυπά δυνατά για ένα πρόσωπο που δεν υπάρχει στο παρόν σου κι όμως, τριγυρνά συνέχεια στο μυαλό σου, οι ημέρες σε ωθούν στο να διεκδικήσεις εκ νέου εκείνη την παλιά ιστορία. Γιατί αν όχι τώρα, τότε πότε θα βρεις ξανά την ευκαιρία?

Ερωτικά μηνύματα και ερωτική διάθεση, λοιπόν, οδηγούν σε επικοινωνία και σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις νέα κεφάλαια σε παλιές, αλλά καθόλου ξεχασμένες ιστορίες. Κι αν εσύ διστάζεις για κάποιο λόγο να το τολμήσεις, οι «τυχαίες» συναντήσεις με κάποια πρόσωπα, σου προσφέρουν αυτή ακριβώς την ευκαιρία! Της αναθέρμανσης! Ναι, είναι μια μοναδική στιγμή, που το τηλέφωνο σου θα χτυπήσει και στο άκουσμα της φωνής στην γραμμή θα σου κοπεί η ανάσα…

Διάβασε τις προβλέψεις για το ζώδιο σου

Από την όψη αυτή, ευνοούνται οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Οι ημέρες σας επιτρέπουν όχι μόνο να προωθήσετε και να επικοινωνήσετε τα όποια θέματα σας, αλλά και να επιδιώξετε μια επανασύνδεση ή να ανταποκριθείτε ξανά σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Είναι στο χέρι σας! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια. Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καλή εβδομάδα σε όλους!!

(0 votes)